Понедельник, 29.04.2024, 15:40
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
любовь существует?
Всего ответов: 20
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
"Круглий Двір"
Главная » 2007 » Ноябрь » 15 » ЧП районного масштабу
ЧП районного масштабу
15:22
Голова районної ради почав фізично розправлятися з небажаними депутатами
 

26 жовтня ввечері в барі «Біле вітрило» стався інцидент між головою районної ради бютівцем Едуардом Холодовим і депутатом районної ради від фракції «За нашу Україну» Сергієм Федченком, в результаті чого останньому було розбито обличчя. По місту поповзли різні чутки. Мовляв, повторюється історія 2004 року, коли Тростянець прославився на всю Україну передвиборними інцидентами. Неадекватно в даній ситуації повели себе і працівники міліції, оскільки в.о. начальника Тростянецької РВ УМВС підполковник С.Ю. Куцеренко прибув на місце пригоди в нетверезому стані. Замість оформлення результатів побиття депутата чіплявся, як до нього, так і свідка, депутата міської ради, намагався спровокувати бійку. За наполяганням міського голови, який прибув на місце події, потерпілий С. Федченко та підполковник С. Куцеренко поїхали в районну лікарню: одному надавати медичну допомогу, іншому робити освідчення на стан алкогольного сп’яніння. Однак, спочатку погодившись, С. Куцеренко з лікарні втік. До речі, абсолютно безперешкодно (адже працівники міліції робили вигляд, що не помічають призвідника бійки Холодова, який наніс тілесні ушкодження депутату) колеги провели його під руки, посадили в приватний автомобіль і він поїхав.

Прибулі з Сум для з’ясування обставин працівники міліції тієї ночі не змогли знайти ні С.Куцеренка, ні Е. Холодова. Поки що ні в міліції, ні в прокуратурі ніяких пояснень ми не змогли отримати, мовчав телефон і в кабінеті Е. Холодова. Як вияснилось, терміново пішов у відпустку (?!). Про перебіг подій того вечора вдалось нам дізнатися із заяви в прокуратуру самого потерпілого С. Федченка і свідків.Сергій Федченко, потерпілий:

— О 22.30 год. з товаришем Миколою Борденюком зайшов у бар «Біле вітрило», сіли за вільний столик, зробили замовлення. До мене підсів Едуард Холодов, голова районної ради. З перших слів розмови і його неадекватної поведінки зрозумів, що він у стані алкогольного сп’яніння. Холодов почав висловлювати невдоволення тим, що я не так голосую і виступаю під час сесійних засідань. Я стримував його, пояснив, що дорослий і маю свою точку зору на різні питання, які, на жаль, відрізняються від його власних. Ці слова ще більше розпалили Холодова, він почав погрожувати мені, мовляв, якщо не зроблю відповідних висновків, то зі мною «розбереться», пригрозив: «я тебе устрою». Я попередив, що така поведінка не імпонує голові районної ради, його посада виборна, за нього голосували депутати, в тому числі і я. Також нагадав, що його передвиборні обіцянки і реальні дії дуже різняться. Після цього, нецензурно лаючись, Едуард Холодов схопив мене за плечі і звалив з стільця на підлогу. До нас підбігли люди, відтягли його і вивели з бару. За ними послідував мій товариш М. Борденюк пояснити, що так себе не повинен вести голова районної ради. Коли через кілька хвилин я вийшов, то почув, що між ними ведеться розмова на високих тонах. Я запропонував припинити суперечку, Е. Холодову порадив йти додому проспатися. У відповідь він різко повернувся до мене і сильно вдарив головою в обличчя. З розсіченого перенісся пішла кров, він намагався мене ще вдарити. Викликали міліцію, але прибувши, вона нічого не робила по затриманню хулігана, навіть деякий час не приймали у мене заяву. Прибулий міський голова запропонував мені поїхати в лікарню для надання медичної допомоги. Вважаю: дії голови райради не відповіддають його посаді і буду добиватися покарання згідно з Законом.Віталій Поляковський, голова правління ВАТ «Хлібозавод «Залізничник», депутат міської ради, свідок:

— Проїжджаючи бар «Біле вітрило», побачив гурт людей і міліцію. Зупинився, підійшов і побачив С. Федченка з закривавленим обличчям. Біля нього стояли працівники міліції. Підійшов С. Куцеренко, підполковник міліції, в.о. начальника райвідділу. З його слів і зовнішнього вигляду зрозумів, що він напідпитку. Зробив йому зауваження, та він почав мене провокувати, мовляв, давай відійдемо, поборемося. Я попросив його вести себе гідно, знову зробив зауваження. Куцеренко схопив мене за руку і потягнув до машини, стверджуючи, що я п’яний і поїдемо на експертизу. Приїхали в лікарню, доки мені проводили експертизу, яка засвідчила, що я тверезий, С.Куцеренко сів у машину і втік.P.S. Аналізуючи цю подію, дивуєшся, як такі люди можуть займаюти високі посади. З одного боку Едуард Вікторович, мабуть, зовсім забув про елементарну етику державного службовця, а може, впевнений у своїй безкарності. Що ж тоді чекати далі, коли голова районної ради розпускає руки, а очільник міліції замість розслідування, на місце події прибуває у нетверезому стані, тим самим ганьбить свій мундир. За результатами розслідування будемо слідкувати і повідомлятимемо жителів міста.

Просмотров: 1036 | Добавил: sadovnychyi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024