Суббота, 27.04.2024, 10:27
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
любовь существует?
Всего ответов: 20
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
"Круглий Двір"
Главная » 2008 » Май » 29 » акція проти мера з тріском провалилася
акція проти мера з тріском провалилася
11:33
Такого, як утнули декілька політиків, в Тростянці ще не було — зізвали народ і побоялися вийти до нього. Як та кокетка, призначила побачення і з кущів спостерігає — прийде чи ні. Щось схоже “зварилося” і в нашому місті.

16 травня офіційним листом до міської ради голова міської організації В.О. “Батьківщина”(БЮТ) І. Авдієнко, голова міської організації Партії регіонів С. Ісаєв, та керівник районної організації Спілки Молоді України Олександр Савченко сповістили, що 23 травня о 17.00 в РБК відбудуться загальноміські збори громади щоб втретє спробувати ініціювати референдум по достроковому припиненню повноважень міського голови. Було офіційно повідомлення в пресі. Розуміючи важливість питання, яке зачіпає інтереси всіх тростянчан, громада зібралася біля Будинку культури в якому в цей час проходив творчий звіт вихованців ПДтаЮ.

Від 16 до 24 травня у ініціаторів зборів було достатньо часу, щоб узгодити всі організаційні питання. Перенести збори на інший час чи в інше місце. Люди чекали, якщо не повідомлення про нове місце зібрання, то хоча б вибачення за заподіяні їм незручності, недисциплінованість. Як виявилося, даремно. Сучасні партійці цього не навчені. Коли збігала година марного чекання до присутніх звернувся міський голова Юрій Бова, який теж прибув на збори.

— Шановні Тростянчани! — сказав він,— я хочу вибачитися перед вами за те, що ініціатори зборів зірвали їх. Я, як і ви, після роботи, відклавши всі виробничі і домашні справи, прийшов сюди, до вас, щоб вислухати докори і побажання в свою адресу, і , дивлячись вам у вічі, дати відповіді на всі ваші запитання і претензії до мене чи очолюваного мною колективу. У кожного з вас своя думка і свій погляд на міські проблеми та їх вирішення, тому й вирішувати всім вам: потрібен чи не потрібен Бова на посаді міського голови.

На попередніх зборах партійців-ініціаторів я вислухав всі претензії до мене, хотів дати відповіді по деяких висунутих звинуваченнях на мою адресу, але Ю. Слабоспицький свідомо не дав мені слово. Вважаю, що не можна вводити людей в оману, розповсюджувати неправду про мою діяльність. Та ті, хто сьогодні баламутять громаду, а не працюють для неї, не зупиняться. Вони грають на емоціях тих, хто працює для міста. І чим більше ми з вами зробимо, тим менше аргументів і шансів залишиться у них піти в наступну владу.

Використовуючи нагоду Юрій Анатолійович розповів про те, що робиться нині в житлово-комунальному господарстві в місті, які плани по ремонту житлового фонду. Наголосив, що відбудова історичних пам’яток міста проводиться стараннями і активною громадянською позицією трудових колективів ЖЕУ та “Тростянецькомунсервісу”, які щосуботи разом з працівниками дитсадочків, міськради, підприємцями, жителями безоплатно працюють на реставраційних роботах.

Юрій Анатолійович дав пояснення про нововведені талончики при вивезенні сміття в комунальному секторі.

— Ви працюйте спокійно, Юріє Анатолійовичу,— звернулася до міського голови ветеран праці, учасниця хору “Ветеран” Тамара Колос.— Ми не дамо вас образити і принизити. Питання референдуму стосується на тільки авдієнків, слабоспицьких, ісаєвих, а всіх громадян. Ми переконані: хто прагне перевиборів, нехай фінансує їх з партійної чи власної кишені.

Сотні людей того вечора так і не дочекалися ініціаторів зборів чи хоча б когось із їхніх партій. Нікого. І подумалося, що ці крикуни від політики, піднявши з нічого галас, позбулися останніх уявлень про честь — партійну чи людську. Але Бог з ними, з ініціаторами. Кожен чинить в міру свого розумового розвитку. Люди оцінили зроблене в місті для них і їх дітей, і це головне. А до прихильників референдуму хочеться звернутися: будьте людьми! Не будьте …! Дайте спокій Юрію Анатолійовичу і можливість працювати. Він громадою міста обраний, а вона своє слово вдячності сказала ( хоч і без вас) 23 травня о 17.00, доки ви шепотілись по кутках.

Учасник зборів.

Просмотров: 876 | Добавил: sadovnychyi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024