Понедельник, 29.04.2024, 22:14
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
Какое у Вас отношение к рекламе?
Всего ответов: 56
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
"Круглий Двір"
Главная » 2008 » Июнь » 11 » ЗАТ «КРАФТ ФУДЗ УКРАЇНА» ПРИДБАЛА ЦУКРОВИЙ ЗАВОД
ЗАТ «КРАФТ ФУДЗ УКРАЇНА» ПРИДБАЛА ЦУКРОВИЙ ЗАВОД
18:50
З метою розширення власних виробничих потужностей компанія «Крафт Фудз Україна» підписала угоду з ТОВ «Євротрейд» про придбання споруд, що належали «Півненківському цукровому заводу» у м. Тростянець Сумської області.
— Цей крок має для нашої компанії велике значення, - повідомив Юрій Логуш, Голова правління ЗАТ «Кратф Фудз Україна».— Зростаючи зі швидкістю 20-45%, декілька років тому ми зрозуміли, що фабрика з потужністю більше 27 тисяч тонн шоколадної продукції у рік вже не задовольняє зростаючий попит та амбіційні плани нашої компанії. У пошуках можливостей для розширення виробництва шоколадних виробів, а також впровадження нових категорій, ми із зацікавленням розглянули пропозицію від місцевої влади придбати цукрозавод, який у 2008 році вже не планували запускати в роботу, і, таким чином, «не залишитися байдужими» до долі заводу. Адже в Тростянецькому районі в цьому році жодне із господарств не посіяло цукрові буряки.
Цукрове виробництво засноване у 1847 р власником навколишніх земель тодішнього ще села Тростянець князем Голіциним. Як відомо, останні півтора десятка років цукрова галузь України знаходиться в досить складному стані. У минулому році «Півненківський цукровий завод», наприклад, працював менше місяця. Цього ж року виробництво цукру взагалі не заплановано. Коли власники цукрозаводу почали шукати потенційного покупця, серед отриманих пропозицій були й такі, які стосувалися продажу заводу на брухт.
— Ще в минулому році ми працювали над варіантами можливого розширення виробництва, розвитку власної інфраструктури і транспортних потоків,» - коментує Ігор Харченко, директор Тростянецької шоколадної фабрики «Україна». — Ми розраховували на підтримку власників та органів влади, оскільки було два варіанти: або цукрозавод буде простоювати і з часом буде проданий на металобрухт, або наша компанія інвестує у придбання споруд заводу для розширення власного виробництва, збільшення потужностей як для шоколадної категорії, продукції під торговими марками «КОРОНА», MILKA, так і розвитку кавової категорії: виробництва кавових міксів торгової марки JACOBS та MAXWELL HOUSE, пакування розчинної кави JACOBS та CARTE NOIRE, що дозволить пришвидшити розвиток міста та всього району, створити нові робочі місця.
Згідно з договором вже відсьогодні КФУ починає роботу над розбудовою фабрики. Зі слів Ігоря Харченка, деякі споруди цукрозаводу мають бути демонтовані, що дозволить розширити новий виробничий майданчик для майбутнього будівництва, а деякі – модернізовані для використання у виробництві. Для впровадження проекту з розширення потужностей вже цього року фабрика створить близько 100 додаткових робочих місць. Деякі люди, які раніше працювали на цукрозаводі, через припинення роботи цукрозаводу вже працюють на Тростянецькій шоколадній фабриці «Україна», особливо у сезонні періоди, коли потужності фабрики завантажені на всі сто відсотків.
— Для забезпечення потреб зростаючого бізнесу нам важливо вчасно готувати кваліфікованих фахівців. Тому всіх, хто в майбутньому захоче опанувати нові професії у зв’язку з розширенням фабрики, компанія запрошує на працевлаштування на конкурсній основі, - коментує Руслана Корж, менеджер відділу людських ресурсів фабрики та керівник процесу постійного вдосконалення ЗАТ «Крафт Фудз Україна».
Продовження читайте в газеті №24 на 10 сторінці
Просмотров: 1308 | Добавил: sadovnychyi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024