Четверг, 02.05.2024, 09:29
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
Какое у Вас отношение к рекламе?
Всего ответов: 56
Форма входа
Календарь новостей
«  Июнь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
"Круглий Двір"
Главная » 2008 » Июнь » 19 » Рай буває не тільки на небі
Рай буває не тільки на небі
10:36

Злива охолодила літню спеку, принесла прохолоду і освіжила зелень. Все це доповнювали різнокольорові папірці і безліч повітряних шарів, а також костюми дітвори, які на алеях ще і ще раз повторювали девізи. Їх доповнювали сміх, радісний блиск в чеканні чогось незвичного на урочистому відкритті першої табірної зміни.

З року в рік оновлюється цей табір завдяки турботі Південної залізниці, все більше молодіючи в свої 49.

— Тільки на підготовку до відкриття табору «Орлятко» було виділено 1,5 мільйона гривень, — сказав Микола Уманець, заступник начальника Південної залізниці. — На ремонті відзначилися всі підрозділи залізниці, які мали свої об’єкти. Так оновлено всі альтанки, перекрито покрівлю на деяких корпусах, всередині зроблено євроремонт, замінено всі дитячі меблі, укладено десятки квадратних метрів тротуарної плитки, значно розширивши алеї, майданчики. Значні кошти пішли на встановлення і виведення на пульт пожежної сигналізації. Не впізнати сьогодні їдальню, як зовні, так і всередині: в залі працюють кондиціонери, придбано великий холодильник, нові столи, штори на вікнах, поповнився харчоблок обладнанням і посудом. Є промислова пральна машина. В таборі працює бібліотека, комп’ютерний центр.

Півтора мільйона пішло на ремонт, додайте ще мільйонів три на харчування і проживання дітвори — в стільки обходиться Південній залізниці турбота про дітей. Крім нас, вона ще опікує шість таборів в Харківській і Полтавській областях, оздоровлює дітей-сиріт Люботинського інтернату.

Микола Григорович поділився й планами: до 50-річчя оздоровчого табору «Орлятко» буде реконструйовано під євро басейн, облаштовано спортмайданчик, корт і ще ряд будівельних робіт зроблено.

Гості — Юрій Бова, голова Тростянецької міської ради, Едуардж Холодов, голова районної ради, Володимир Орлов, заступник голова РДА, Олена Ситник, начальник Сумської дирекції залізничних перевезень, Іван Чепурний, голова Сумського територіального комітету профспілки, приїхали до дітей з подарунками, вручивши м’ячі, ракетки, комп’ютер, DVD, плазмовий телевізор.

На святі було все — і верховний маг Країни смарагдового дитинства, і губернатори, які йому здавали рапорт, і танці, і підняття прапора, і вогнище з феєрверком.

Просмотров: 1022 | Добавил: sadovnychyi | Рейтинг: 1.0/1 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024