Пятница, 29.03.2024, 01:04
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
любовь существует?
Всего ответов: 20
Форма входа
Календарь новостей
«  Май 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
"Круглий Двір"
Главная » 2008 » Май » 5 » Вітаємо тростянчан з перемогою
Вітаємо тростянчан з перемогою
17:44

Тростянець — четверте місто в Україні за рівнем благоустрою і громадського порядку

24 квітня відбулось засідання конкурсного комітету в Міністерстві житлово-комунального господарства, на якому було підведено підсумки конкурсу міст у 3-ій категорії (міста районного значення представляв Тростянець, який зайняв перше місце в обласному конкурсі). Розглянуто подані матеріали, фотоальбоми, пояснювальні записки. Комісія, яку очолював міністр ЖКГ, за багатьма критеріями визначило переможців. Перше місце вибороло м. Миргород Полтавської області, друге поділили м. Гола Пристань Херсонської і м.Острог Рівненської областей, третє у м.Нетішин Хмельницької області і м. Яремче Івано-Франківської.

Наше місто, вперше взявши участь у конкурсі такого високого рангу, зайняло почесне четверте місце, не добравши до третього призового всього три бали. Експертна комісія нарахувала нашому місту 165 балів (у Миргорода 191 бал). Це високий показник. У рішенні комісії відзначено м.Тростянець за належний рівень благоустрою, хоча ми й не стали призерами.

— По деяких показниках ми виявились навіть першими, — коментує Юрій Бова, міський голова, — але, на жаль, по деяких — ще треба багато працювати. Крім того, в Міністерстві відзначено недосконалість системи оцінювання. Наприклад, не враховується рівень збереження та благоустрій пам’яток архітектури (у деяких молодих містах їх взагалі нема). Також комісія не взяла до уваги поліпшення стану під’їздів багатоповерхових будинків (наприклад, освітлення). Зате брався до уваги стан прибудинкових територій і кількість витрачених на це коштів. У нашому ж місті жителі самі прибирають біля своїх будинків, кошти з бюджету на це не витрачаються. А в інших містах було названо видатки на ці роботи і за це нараховано більше балів. Також комісія залишила поза увагою централізований вивіз сміття з приватного сектору, оскільки в багатьох містах цього немає. Саме тому у спілкуванні у Міністерстві з відповідальними працівниками і було наголошено на деяку необ’єктивність обраних показників. Міністр ЖКГ Олексій Кучеренко доручив удосконалити умови оцінювання, запропонував обов’язково виїжджати на місця. Враховуючи, що ми вперше брали участь у цьому конкурсі, досягнуті показники є підтвердженням ефективності роботи міської ради. Ми працюємо для людей, а не на конкурси. Оцінити ті зміни, які відбуваються у місті, можуть тільки люди. Будемо робити все, щоб у 2008 році ввійти в число призерів конкурсу.

Просмотров: 860 | Добавил: sadovnychyi | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 1
1 sasha14486  
0
наверное 4-е место с хвоста

Имя *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024