Понедельник, 29.04.2024, 19:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Меню сайта
Наш опрос
любовь существует?
Всего ответов: 20
Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
"Круглий Двір"
Главная » Архив материалов
Не здала його райдержадміністрація, залишивши державні установи без тепла

Чергове засідання колегії нічим не відрізнялося від багатьох попередніх. Порядок денний — про хід виконання програми соціально-економічного розвитку району за 9 місяців передбачав звіт керівників відділів райдержадміністрації.

Слухали звіт і складалося враження, що Тростянецький район — це острів благополуччя і стабільного розвитку і ніякі економічні кризи йому не страшні. Характеризуючи виробничу сферу району, доповідач Любов Золочевська, в.о. начальника управління економіки РДА, відзначала ріст і виконання районних програм. Цифри вражали: в районі 1241 суб’єкт малого підприємництва, 68 підприємств. Все працює на економіку і ніякого натяку на те, що в районі існують глибокі проблеми саме ... Читать дальше »

Просмотров: 908 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 12.11.2008 | Комментарии (0)

У минулому навчальному році діти не тільки підростали, виховувались, «гризли граніт науки», а й харчувались, оздоровлювались. Як були забезпечені продуктами і на якому рівні була організація харчування гарантійної якості? Які недоліки треба врахувати, щоб не повторились вони в новому навчальному році? Скрупульозну роботу провели спеціалісти санітарної служби району щодо перевірки стану харчування в дошкільних і шкільних закладах міста і району, надіславши довідку в райдержадміністрацію і міську раду. Які заходи вони застосовуватимуть, щоб ліквідувати недоліки в харчуванні дітей? Сподіваємось на відповідь. А поки що друкуємо довідку.
Державна санітарно-епідеміологічна служба району здійснює нагляд за організацією харчування дітей в 19 загальноосвітніх школах району, 12 дитячих дошкільних закладах, школі – інтернаті, професійному ліцеї та 27 дитячих оздоровчих закладах. За перше півріччя було проведено 127 обстежень, 125 з яких із застосуванням лабораторно-інструментальних досліджень. ... Читать дальше »
Просмотров: 1130 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 15.09.2008 | Комментарии (0)

Через автостанцію в Тростянці проходять щодня десятки автобусів в різні регіони і міста України. Якщо фасад станції облагороджено, то затилля будинку досі має непривабливий вигляд, навіть не пофарбоване. Приміщення втратило своє пряме призначення — в ньому немає кімнати для відпочинку матері і дитини, для водіїв. Натомість тут знайшли собі місце сім приватних користувачів; діють: бар, аптека, магазин, перукарня, зал ігрових автоматів тощо. Ще донедавна майданчик для заїзду автобусів був не огороджений. Першим проявив ініціативу огородити автостанцію підприємець Володимир Іншин, житло і приватне підприємство якого примикало до автостанції і потерпало від цього. Три роки тому він поставив шиферну огорожу, а в берез ... Читать дальше »

Просмотров: 989 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 15.09.2008 | Комментарии (0)

Завершилося слухання по справі Миколи Березіна до редакції газети “Круглий двір”. Причиною позову до суду стала стаття “Шагренєва шкіра Кам’янки”, опублікована в №7 від 14-20 лютого цього року, в якій йшлося про незаконні оборудки ПП Роженка, перевищення владних повноважень колишнім головою Тростянецької райдержадміністрації Миколою Березіним, в результаті дій яких значної економічної шкоди завдано сільськогосподарському підприємству “Хлібороб” с. Кам’янка.

Позивач Микола Березін звернувся до суду з вимогою зобов’язати газету спростувати поширену нею інформацію про причетність його до розорювання сільгосппідприємства та вибачитися перед ним. Зажадав від газети відшкодування завданої йому моральної шкоди в сумі 1700 гривень. Позовні вимоги мотивував тим, що в період 2004- 2005 років, перебуваючи на посаді голови райдержадміністрації, діяв у законодавчому полі і шкоди ... Читать дальше »

Просмотров: 1152 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 24.07.2008 | Комментарии (0)

Злива охолодила літню спеку, принесла прохолоду і освіжила зелень. Все це доповнювали різнокольорові папірці і безліч повітряних шарів, а також костюми дітвори, які на алеях ще і ще раз повторювали девізи. Їх доповнювали сміх, радісний блиск в чеканні чогось незвичного на урочистому відкритті першої табірної зміни.

З року в рік оновлюється цей табір завдяки турботі Південної залізниці, все більше молодіючи в свої 49.

— Тільки на підготовку до відкриття табору «Орлятко» було виділено 1,5 мільйона гривень, — сказав Микола Уманець, заступник начальника ... Читать дальше »

Просмотров: 1021 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 19.06.2008 | Комментарии (0)

З метою розширення власних виробничих потужностей компанія «Крафт Фудз Україна» підписала угоду з ТОВ «Євротрейд» про придбання споруд, що належали «Півненківському цукровому заводу» у м. Тростянець Сумської області.
— Цей крок має для нашої компанії велике значення, - повідомив Юрій Логуш, Голова правління ЗАТ «Кратф Фудз Україна».— Зростаючи зі швидкістю 20-45%, декілька років тому ми зрозуміли, що фабрика з потужністю більше 27 тисяч тонн шоколадної продукції у рік вже не задовольняє зростаючий попит та амбіційні плани нашої компанії. У пошуках можливостей для розширення в ... Читать дальше »
Просмотров: 1307 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 11.06.2008 | Комментарии (0)

Вы начали читать эту страницу, значить Вы романтик, путешественник и просто человек, который находит много интересного в этом мире.  Мы хотим Вам рассказать о прекрасном городе на Сумщине, с удивительным названием Тростянец . И для этого у нас есть очень много причин.
Просмотров: 1063 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 29.05.2008 | Комментарии (0)

Такого, як утнули декілька політиків, в Тростянці ще не було — зізвали народ і побоялися вийти до нього. Як та кокетка, призначила побачення і з кущів спостерігає — прийде чи ні. Щось схоже “зварилося” і в нашому місті.

16 травня офіційним листом до міської ради голова міської організації В.О. “Батьківщина”(БЮТ) І. Авдієнко, голова міської організації Партії регіонів С. Ісаєв, та керівник районної організації Спілки Молоді України Олександр Савченко сповістили, що 23 травня о 17.00 в РБК відбудуться загальноміські збори громади щоб втретє спробувати ініціювати референдум по достроковому припиненню повноважень міського голови. Було офіційно повідомлення в пресі. Розуміючи важливість питання, яке зачіпає інтереси всіх тростянчан, громада зібралася біля Будинку культури в якому в цей час проходив творчий звіт вихованців ПДтаЮ.

Від 16 до 24 травня у ініціаторів зборів було достат ... Читать дальше »

Просмотров: 876 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 29.05.2008 | Комментарии (0)

Подаруй життя "Гротам німф"
Безумовно пощастило нашому місту мати стільки пам’яток архітектури. Досить часто протягом доби ми проходимо повз Круглого двору, Благовіщенської та Вознесенської церков, іноді навіть не замислюючись, скільки всього пережили ці споруди – революцію, війни. Та й досі вони радують наше око своєю вишуканістю.

Під час одного з Всеукраїнських фестивалів народної творчості «Боромля» мені випала удача брати інтерв’ю в шанованого гостя і учасника Костянтина Огнєвого, народного артиста СРСР. Зустріла його під час ранкової прогулянки на республіканській спортивній базі «Нескучне», де поселяли всіх учасників ( ... Читать дальше »

Просмотров: 1038 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 21.05.2008 | Комментарии (0)

Тростянець — четверте місто в Україні за рівнем благоустрою і громадського порядку

24 квітня відбулось засідання конкурсного комітету в Міністерстві житлово-комунального господарства, на якому було підведено підсумки конкурсу міст у 3-ій категорії (міста районного значення представляв Тростянець, який зайняв перше місце в обласному конкурсі). Розглянуто подані матеріали, фотоальбоми, пояснювальні записки. Комісія, яку очолював міністр ЖКГ, за багатьма критеріями визначило переможців. Перше місце вибороло м. Миргород Полтавської області, друге поділили м. Гола Пристань Херсонської і м.Острог Рівненської областей, третє у м.Нетішин Хмельницької області і м. Яремче Івано-Франківської.

Наше місто, вперше взявши участь у конкурсі такого високого рангу, ... Читать дальше »

Просмотров: 862 | Добавил: sadovnychyi | Дата: 05.05.2008 | Комментарии (1)

« 1 2 3 4 5 6 7 »
Copyright MyCorp © 2024